Dampovner
AEG dampovner
Dampovner tar matlagingen til nye høyder
Hvilke smarte funksjoner skal du holde øye med? Og hvorfor egentlig tilføre damp? Ved å bruke en stekeovn med dampfunksjoner, får du helt nye muligheter for å fremheve den gode smaken. Alt sammen takket være en teknologi, som lenge har vært eksklusivt forbeholdt profesjonelle kokker. Våre moderne dampovner tilbyr, utover varmluft, ulike nivåer av damp, designet til ulike retter og behov.
Sous-vide
- Sous Vide funksjonen tilbereder maten skånsomt ved en lavere temperatur. Maten vakuumforsegles så smak, aromaer og næringsstoffer bevares, og du oppnår bedre smakfulle resultater.
- Her har du full kontroll over kjernetemperaturen og tar bort stresset med matlagingen.
Tilfør damp for perfekt bakeresultat
- God baking er en kunst. Fantastisk baking er en vitenskap. For å skape et mesterverk er det å tilføre damp like viktig som hvert strøk med din bakepensel.
- Med en enkel innstilling tilsetter våre SteamBake ovn en perfekt mengde damp til ditt bagverk. Det gir større og hurtigere heving og en sprøere skorpe.
Steam Crisp - din nye standard for god smag
- Få ekstra luftig bakverk med en deilig tynn sprø skorpe. SteamCrisp ovner er en bakers drøm, men de er også perfekt til å steke saftige gyldne steiker og fisk.
- Oppvarming av mat med damp gir et fantastisk resultat og ikke minst hjelper oss å kaste mindre mat.
Hvorfor tenke i grader
- Med SteamPro ovnene legger du bestillingen som på en restaurant. Velg hvordan du vil ha maten – for eksempel rødt, medium eller godt stekt kjøtt – og stikk inn steketermometeret for å måle kjernetemperaturen.
- Ovnen forteller deg når maten har riktig temperatur.
Steamify® - dampkoking som standard i kjøkkenet
Våre ovner i SteamPro serien er utstyrt med Steamify®, den enkleste måten å beherske matlaging med damp. Med Steamfify® dampfunksjonen kan du enkelt dampe alt fra fisk og grønnsaker, til å steke kjøtt og bake brød.
Finn din dampovn fra AEG
I våre kataloger finner du mange praktiske løsninger for kjøkkenet