Bærekraftig livsstil på slottet
Der ro og fred møter driv og nyskapning. Der jordnære opplevelser bringer hverdagslykke. Der design, kultur og mat er av ypperste kvalitet. Der prioriteringen ligger på å leve bærekraftig. Der passer et svenskprodusert kjøkken fra Ballingslöv/Drømmekjøkkenet perfekt.

Kåseholms slott
På Kåseholm Slott på vakre Österlen har Joakim Silvandersson og Jamie White skapt noe utenom det vanlige. Slottet med sin fantastiske 400 år lange historie inviterer til en unik opplevelse for besøkende. Den omkringliggende naturen, de gamle bygningene og den innvendige forvandlingen er, med ett ord beskrevet, fantastisk. Hovedsakelig er slottet ment å ta imot gjester som ønsker private arrangementer eller bedriftsevents. Det er personlig innredede rom tilgjengelige for booking for en helg i slottsmiljø.



Inspirerende omgivelser
Det er omgivelsene som har inspirert utviklingen og ferdigstillelsen av Kåseholm. Ønsket om kortreist har i handling og beslutninger ført til et unikt konsept midt på Österlens sletter. Lokale råvarer tilberedt av en lokal tostjerners Michelinkokk i et skånskprodusert kjøkken er bare en av mange kombinasjoner som peker mot en bærekraftig tankegang. Siden Ballingslöv/Drømmekjøkkenet har kjøkken som nettopp handler om en bærekraftig livsstil, kunne vi i begynnelsen av sommeren starte monteringen.
Sertifiserte montører tar plass i slottet.



Daniel Berlin
Kjøkken fra Ballingslöv/Drømmekjøkkenet er av høyeste kvalitet, derfor er vi veldig glade for at den tostjerners Michelinkokken Daniel Berlin lager sin høykvalitetsmat på Kåseholm. Les mer om ham og kommende arrangementer på slottet her på bloggen og hold øynene åpne for muligheter til å besøke slottet og Daniel Berlins restaurant i Skånes Tranås.



Vi ser frem til å vise dere mer av slottet og spesielt kjøkkenet i kommende innlegg! /Ballingslöv-Drømmekjøkkenet